Grillad kycklingfilé med potatis- och purjolöksmos
med rostad majs och zucchini i ört- och parmesansmör

Mosad potatis i fransk stil, tillsammans med rostad purjolök, färskost och gräddfil. Kycklingbröstet kryddas med italienska örter och grillas sedan i ugnen. Vid sidan av serveras mjukt sauterad majs och zucchini, toppade med ett lent smör gjort på parmesan, persilja och gräslök.
Potatis- och purjolökspuré med grillad kycklingfilé, majs och zucchini
Denna måltid innehåller 152 gram grönsaker.
Ingredienser:36% potatis- och purjolökspuré (64% potatis,MJÖLK, färskost (KÄRNMJÖLK, grädde (MJÖLK), salt, mjölksyra), gräddfil (MJÖLK), 6% purjolök, vatten, grädde (MJÖLK), kryddor, gräslök, olivpressolja, havssalt), 24% marinerad kycklingfilé (95% grillad kyckling (87% kycklingkött, vatten, salt), 5% marinad (olivpressolja, rostad vitlök, vatten, örter, salt, citrusfiber, antioxidant (E330))), 20% zucchini, 14% majs, parmesan- och gräslökssmör (smör (MJÖLK), parmesanost (MJÖLK), gräslök, persilja), lök, kryddor, olivpressolja, örter, havssalt, mjölksyrabakterier.
E = EU-godkänd tillsats.
Näringsvärde per portion
Ingredienser
Allergener: MjölkMeasurement:
Measurement:
Measurement:
Measurement:
Measurement:
Measurement:
Gräddfil
Measurement:
Measurement:
Measurement:
Citron
Measurement:
Measurement:
Measurement:
Det här behöver du
- , ,
Mikrovågsugn (800W): Ta bort kartongremsan och stick några hål i folien. Placera behållaren i mikrovågsugnen och värm måltiden i 3,5 minuter. Låt måltiden vila i 1 minut innan du tar bort folien. Se upp för varm ånga när du öppnar behållaren.
Ugn (170˚C): Förvärm ugnen. Ta bort kartongremsan och stick några hål i folien. Placera behållaren i den förvärmda ugnen och värm måltiden i 20 minuter. Låt måltiden vila i 1 minut innan du tar bort folien. Se upp för varm ånga när du öppnar behållaren.
Näringsvärde per portion
Det här behöver du
- , ,
Njut av goda och välbalanserade måltider, utvecklade av dietister och och tillagade av kockar. Du kan ta en paus eller avsluta ditt abonnemang när du vill.